סיפור אהבה לשמן זית

אהבה לחקלאות, עבודת אדמה והמרחבים הפתוחים, הביאה אותי ואת משפחתי למושב בית הלוי. עם בוא הסתיו והבשלת הזיתים על עצי הזית, הסתובבתי בכרמי הזיתים. מלווה את הבשלת הזיתים עד המסיק, לעיתים מביט מהצד לעיתים מצטרף למוסקים ואף מלווה אותם לבית הבד עד שעות הלילה המאוחרות ששכר עמלי בקבוק נוזל ירקרק בעל ניחוח עז.
בשנת 2008 ,החלטתי לנטוע כרמי זיתים באופן מסחרי ולייצר שמן זית איכותי בתנאי בוטיק. תוך הקפדה על תנאי גידול, השקיה ודישון אופטימליים לעצי הזית וכן הימנעות ככל הניתן משימוש בחומרי הדברה
כל זאת על מנת לחשוף את לקוחותינו ולמכר אותם לטעמים האהובים של שמן הזית המלווה אותנו לאורך השנים

הקפדה על תנאי
גידול, השקייה
ודישון

העברת דגימות
למעבדה כימית
לאיכות מירבית

ייצור של שלושה
טעמים לפי רמת
חריפות

הקפדה על מסיק
לכל זן בנפרד

צפו בתהליך ייצור השמן

נגן וידאו
פתח צ׳אט
1
צריכים עזרה?
תמיד לשירותך - כרם הראל
היי 👋,
איך אנחנו יכולים לעזור?